Funcionalitat

A Tot Disseny treballem per donar resposta a les necessitats que descobrim i per facilitar la tasca als qui disposen de poc temps per cuinar. Volem que l’usuari sigui el veritable dissenyador de la solució de les seves necessitats. En la filosofia que regeix la projecció dels postres productes es prioritzen la comoditat de l’usuari, la facilitat de neteja, la capacitat d’emmagatzematge i la durabilitat dels materials. Aquesta forma de pensar ens permet presentar cuines en què bellesa i funcionalitat s’uneixen per generar espais optimitzats, pràctics i acollidors.

Moble portafregadero amb calaix inferior aïllat i independent. Al veures privat d’olors i humitat, pot emprar-se per emmagatzemar aliments.

Els estris d’ús més freqüent es troben reunits en espaiosos calaixos de 60 cm de profunditat, capaços de suportar fins a 65 kg de pes i equipats amb accessoris extraïbles de fusta natural.

Accessori boteller: el celler en un calaix. L’accessori boteller, elaborat en tauler marí, converteix un calaix en un espai per a l’emmagatzematge d’ampolles.

Mòduls columna equipats amb calaixos de 60 cm d’alçada, que permet emmagatzemar ampolles i elements de grans dimensions.

Moble baix de 81 cm d’alçària, equipat amb calaixos de 65 cm de profunditat. En el tercer nivell de calaixos, el sistema de compartimentació facilita l’organització dels estris més grans en funció del seu volum.

El sistema d’obertura assistida està disponible per als mobles alts de fins a 180cm d’ample (SAA-P). Amb un lleu toc, la porta s’obrirà de forma automàtica. Prement el botó de tancament, la porta tornarà a la posició inicial sense necessitat de fer cap esforç.